20 minutos.es (25/11/2014)

Es disparen els albergs en ple setge als pisos turístics. Els hostels es dupliquen a Barcelona en dos anys. Es registren 110 denúncies per allotjaments presumptament il·legals La crisi i la modernització dels albergs són algunes de les causes del seu augment

Llegeix noticia complerta

20 minutos.es (29/10/2013)

El Síndic pide "contundencia" contra la proliferación de albergues juveniles ilegales

El Síndic de Greuges (defensor del pueblo catalán), Rafael Ribó, ha reclamado este martes "más contundencia" para frenar la proliferación de albergues juveniles sin licencia en Barcelona, tras recibir una queja de la Asociación Catalana de Albergues Turísticos (Acatur) y decenas de denuncias contra establecimientos ilegales.

Llegeix la Notícia Completa

BTV Notícies.cat (29/10/2013)

El síndic de greuges alerta de la proliferació d’albergs juvenils il·legals

El síndic de greuges de Catalunya demana que es prenguin mesures per frenar la proliferació d'albergs juvenils sense llicència a Barcelona. L'Associació Catalana d'Albergs Turístics n'ha denunciat 73. Rafael Ribó proposa crear una comissió de treball que millori la inspecció i la gestió d'aquests locals, i que se'n revisin les tarifes.

Llegeix la Notícia Completa

LA VANGUARDIA (29/10/2013)

El Síndic de Greuges pide frenar la proliferación de albergues juveniles ilegales en Barcelona

Barcelona. (EFE).- El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha pedido más eficacia para frenar la proliferación de albergues juveniles sin licencia en Barcelona en una resolución en la que reclama medidas cautelares para evitar el riesgo para la seguridad de los usuarios que suponen estos albergues.

Llegeix la Notícia Completa